onsdag 2. mars 2011

Vi fikk hjelp :-D

Mandag so va fikk vi lov itl å sitte på med pappa som skulle til førde. Vi for opp på barneavdelingen og fortalte hva som var galt med vesla, so sa de at det var vanlig at en skulle gå til legen i den kommunen som en budde i( var ei vi ik kjendte fra da vi budde der) men da vi fortalte situasjonen med legane der skulle vi selvfølgelig få hjelp. Vi måtte bare vente itl legen hadde tid, det var velig mye styr der den dagen ,med tvillingfødsler og flere syke barn som kom inn.
Men etter to timer var det vår tur ,og legen hørte på hva vi fortale, lytta på henne og sa han kunne høre noe på både øvre og nedre luftveier. Han såg hu i hals ,øre og nese. Vi fikk astma medesin og åpen retur og ny time om ei uke, da skal hun itl øre nese hals :-) Takk og lov ,endelig hjelp :-D

Pappa stakkars som bare skulle en liten tur inn til førde endte med heile dagen.
Han var og sta henta medesin til oss på apoteket i sentrum og da vi kom opp til aina såg vi at det var feil ,og jammen kjørdte han nedatte og fiksa det . og han kjøpte heimelaga pizza og brus som vi alle kosa oss med oppe hjå aina og frank.
Dei hadde pussa opp og fått det so flott der , lørdag skal de ha innflyttningsfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar