torsdag 5. august 2010

dåps barnet




01.08.10 kl 17.00 sted stfjord kirke,ble vesle MayIne døpt :)
Det var en fin dag,mamma,pappa og mormor kjøpte koldtbord og nyydelig stor masipankake som var til vesla,der hadde mamma fixet navnet på,for da kaka kom sto det May Lene,od det var jo veldig feil ,men mamma fixa og pynta so det vart riktigt navn.
-Til dåpen fikk vesla nesten 16 000 kr og masse kle og gullsmykke med diamant,og gull smykker og sølvarmband og sølvrammer,sparebørse,treningsmatte,sølvbronsje,kaker,to proff tegnet bilde av henne og my meir,jeg beg grine av glede for alt mi elskede hadde fått,var fadder tantene Aina og Cecilie som oppna og skreiv ned :) Broren min Kurt var gudfar,glad han ville det <3 Aina var luefadder oge,Trond hadde valgt Leif som han ha kjendt sia barnehagen og som alltid ha stilt opp har det vert noke. Oxo systra Anette og broren Geir,han var ikke jeg enig i for jeg synst han bare er en stoe egoist som bare tenker på seg selv,er drit lej av at han sårer broren sin-bare fordi de hadde det so gøy den helga de drakk ilag litt før dåpen,men nokk om det..
-Vesla varso vakker i dåpskjolen som oldemora henns Gunnhild Gjervik har hekkla til ho <3 TUUSEN TAKK KJÆRE SØTE BESTA <3 <3

1 kommentar:

  1. Det var ein kjekk dag og mange fine bilder vart det av sjarmtrollet:)

    SvarSlett